alle artikels

Wie is Tess?

Tess Van Deynse
01.08.22

Mijn naam is Tess Van Deynse. Ik ben een vrijwilliger bij huisvandeMens Hasselt. Regelmatig schrijf ik artikels over maatschappij kritische thema’s. Ik woon alleen in de Katarinawijk en ik heb geen kinderen.

Mijn andere hobby’s naast schrijven zijn fotografie, social media, vrijwilligerswerk, spoken word, vreemde talen leren, tekenen, illustreren, lezen, tv kijken, films bekijken en naar theater en concerten gaan. In Hasselt kunnen jullie me vooral spotten in de bib, het cultureel centrum, en de arthouse cinema Zed in De Nieuwe Zaal. Zowel als bezoeker of als vrijwilliger. Iets waaraan je me steeds kan herkennen is mijn lievelingsmerk van kledij, Jack Wolfskin. Het merk met de herkenbare pootafdruk als logo. In de Paardsdemerstraat te Hasselt is een winkel die enkel dit merk verkoopt.

 

Mijn kunstwerken van fotografie, kunst en spokenword zijn op deze pagina’s te vinden:

@tessvandeynse_photo - @tessvandeynse_art - @tessvandeynse-spokenword

Veel leesplezier en tot de volgende keer.

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Wie is Tess?? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist