Andere Ceremonies
Ceremonies

Relatie

Wil je trouwen of een bijzondere huwelijksverjaardag vieren? Is het tijd om even bewust aandacht te schenken aan wat jullie samen hebben? Tijdens een persoonlijke viering toon je op je eigen manier hoe graag je de ander ziet, omringd door mensen die je graag hebt.

Wat mag je verwachten? 

Tijdens enkele gesprekken stelt de vrijzinnig humanistisch consulent vragen over jullie relatie, elkaars leuke en minder leuke eigenschappen en hoe jullie elkaar tegen het lijf zijn gelopen. Ook hoe jullie naar jullie relatie en het leven kijken, komt aan bod. Op basis hiervan schrijft de consulent een tekst die op de dag zelf voorgelezen wordt: jullie levens- en liefdesverhaal. Vaak borrelen tijdens de gesprekken ook leuke anekdotes op, die voor een vrolijke noot zorgen.  

Jullie bepalen zelf hoe de viering verloopt. Wil je graag een sereen bezinningsmoment of een vreugdevol feest, een massa volk of slechts enkele getrouwen? Wil je zelf iets zeggen, het woord geven aan vrienden of trakteer je het publiek liever op tantes zangtalent of de gitaarsolo’s van de buurman? 

Je kiest en organiseert zelf waar de plechtigheid plaatsvindt. Dat kan in de zaal zijn waar nadien een feest losbarst, in een tuin, je woonkamer of op een boot…  

“Ik ben een auteur van liefdesverhalen, iemand die de liefde in woorden kan omzetten.”

(Martijn, vrijzinnig humanistisch consulent bij het huisvandeMens)

Heb je vragen over onze Ceremonies? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.