alle artikels
Vrijwiligers
Verhalen

Wie is Serge

Vrijzinnig Limburg
08.01.21

Hey allemaal! Mijn naam is Serge, 26 jaar en momenteel ben ik al 3 jaar vrijwilliger bij het HuisvandeMens in Hasselt. Graag wil ik mijzelf even aan jullie voorstellen zodat jullie me beter leren kennen.

Mijn vrijwilligerswerk

Sinds november 2017 ben ik bij het huisvandeMens in Hasselt beland. Hier help ik voornamelijk bij het onthaal. Verder neem ik af en toe deel aan activiteiten die zij organiseren, waarvan sommige beter gaan dan anderen (Remember het zeefdrukken Jana??). Tot op de dag van vandaag ben ik nog altijd zeer dankbaar dat ze me de kans hebben gegeven om hier te mogen zijn.

 

Vrijzinnig humanisme

Wat ikzelf zo mooi vind aan het vrijzinnig humanisme, is het feit dat hierin de mens en de menselijke ontwikkeling centraal staan. Vrij onderzoek (d.m.v. wetenschap bijvoorbeeld), zelfbeschikking menswaardigheid en vrij denken (vrijheid van meningsuiting is voor mij persoonlijk zéér belangrijk) zijn maar enkele van de vele begrippen van het vrijzinnig humanisme.

 

Levenslessen die voor mij belangrijk zijn

Hoe moeilijk het leven ook soms is, blijf altijd gaan voor de dingen die jijzelf belangrijk vindt, ook al zeggen de mensen in je omgeving dat het ‘het niet waard is’. Echte vrienden steunen je van het begin tot het einde, hoe moeilijk de situatie ook kan zijn.

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Wie is Serge?? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist