alle artikels
#stage
#maatschappelijkwerk
#PXL

Wie is Elien?

Hallo allemaal, Ik ben Elien Gabriëls, 21 jaar, afkomstig uit Peer en studente maatschappelijk werk aan PXL te Hasselt. Van 8 maart tot 23 mei loop ik stage in het huisvandeMens Hasselt. Ik vertel jullie graag wat meer over mezelf!

Ik ben een vrolijke, behulpzame en doelgerichte jonge vrouw met een warm hart. Ik sta positief in het leven en probeer overal het beste uit te halen. 
In mijn vrije tijd reis ik graag naar warme landen om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Ook citytrips vind ik leuk.

Ik maak graag tijd voor een het lezen van een boek over psychologie of een waargebeurd verhaal. Een mens is nooit uitgeleerd. Wandelend in de natuur met mijn hondje, familie of vrienden kom ik helemaal tot rust. Maar evengoed ga ik alleen op pad in de bossen. Dan sta ik stil bij mezelf, mijn eigen leven en doe ik aan zelfreflectie.

Ik heb gekozen voor het huisvandeMens omdat dit past bij mijn overtuigingen en waardes. Ik ben van mening dat ieder individu vrij mag beslissen over thema’s zoals abortus en het eigen levenseinde. Mensen begeleiden in hun zoektocht naar hun kracht, is iets wat mij enorm veel voldoening geeft. Anderen om me heen gelukkig maken en laten stralen, daar leef ik voor! Het geeft mij veel energie en kracht. Ik hecht een groot belang aan de mensenrechten en humane waarden, zoals gelijkheid, solidariteit en respect. De actuele gebeurtenissen omtrent racisme en homofobie roepen heel wat onrecht bij mij op en raken mij enorm. Ik streef naar een rechtvaardige samenleving waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Vandaar ook mijn keuze om sociaal werk te gaan studeren. Ik werk heel graag met en voor mensen en wil hun begeleiden en helpen waar ik kan. Dit geeft mij enorm veel voldoening en maakt mij gelukkig. Ik wil mijn steentje graag bijdragen voor het verbeteren van de maatschappij en het onrecht dat er heerst aanpakken.  

Alvast bedankt! 

 

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Wie is Elien?? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist