alle artikels
't MegaZijn

't MegaZijn

In ’t MegaZijn kan je als leermeester en de leerkacht NCZ terecht om uitvoerig onderzoek te verrichten, inspiratie op te doen en ideeën te ontwikkelen in het teken van de les NCZ. Met een uitgebreid aanbod van (prent)boeken, verhalen, educatieve spellen en naslagwerken biedt ’t MegaZijn voldoende voedsel voor de levensbeschouwelijke en persoonlijke ontwikkeling van zowel de leerling als de begeleider.

Vanaf 21 juni, de Dag van het Humanisme, zullen de materialen van 't MegaZijn Limburg beschikbaar zijn. Deze zijn te vinden in huisvandeMens Genk. Kom gerust eens langs om kennis te maken met ons aanbod. Het huisvandeMens is geopend van 09u00-16u30. Surf naar www.megazijn.be om een kijkje te nemen in de catalogus.

'T MegaZijn is een initiatief van deMens.nu, de huizenvandeMens en het team van inspecteurs-adviseurs Niet-Confessionele Zedenleer. Het initiatief wordt mogelijk gemaakt door de financiële steun van de Instelling Morele dienstverlening Brussel, Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vrijzinnige Antenne Waasland.

Via het portaal N.-C. Zedenleer vind je trouwens nog heel wat meer leuks: http://www.nczedenleer.be/

 

Heb je vragen over onze 't MegaZijn voedt je brein? Neem dan contact met ons op.

Zoek je een vrijzinnig humanistische organisatie in jouw buurt? Heb je nood aan een persoonlijk gesprek, een plechtigheid op maat of informatie? Wil je vrijwilliger worden of heb je nog een andere vraag? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.