alle artikels
#nieuwjaar
#radioshow
#lockdownfeestje

Nieuwjaarsreceptie Vrijzinnig Limburg: De Grote Radioshow

Een heel gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst. Dat het maar weinig mag lijken op vorig jaar! We hebben jullie aanwezigheid gemist, maar we hebben niet stilgezeten. Daarover vertellen we je graag meer tijdens de nieuwjaarsreceptie.

De nieuwjaarsreceptie gaat dit jaar digitaal door, maar we maken hem minstens even gezellig als andere jaren! Tijdens De Grote Radioshow op 31/1 van 14u tot 15u vieren we samen onze verbinding, blikken we achteruit en vooruit.
Smeer je keel en je heupen alvast, zet de stoelen aan de kant en hou je klaar om samen te swingen want het wordt een ongezien lockdownfeestje! Laat dit de ideale start zijn van het jaar 2021 waar we extra aandacht geven aan de verbinding tussen mensen. En als klap op de vuurpijl vieren we in 2021 ook het 50-jarig bestaan van deMens.nu. Laat dat feestjaar maar komen!

Neem deel aan De Grote Radioshow, op zondag 31 januari om 14u!

Dit evenement is een initiatief van Vrijzinnig Limburg, de huizenvandeMens Limburg, Vrijzinnig Punt, Vita Humana, IMD, Humanistisch Verbond en OSB. Ze werd tot stand gebracht met de ondersteuning van Designskills en Monkey Business.
Neem deel aan De Grote Radioshow

Kijk mee
Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Nieuwjaarsreceptie Vrijzinnig Limburg: De Grote Radioshow? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist