Alle Verenigingen
Verenigingen

Willemsfonds

Het Willemsfonds is een socio-culturele vrijwilligersvereniging met een hart voor de Nederlandse taal en cultuur. We zijn een ontmoetingsplaats waar je geniet van cultuur in de ruimste zin van het woord. Je kent ons van het literair festival Het Betere Boek of van ons vormingscentrum de Blauwe Fakkelteit. Door de inspanningen van onze vele vrijwilligers bieden we een gevarieerd lokaal cultuuraanbod aan. Ook in Limburg! 7 afdelingen organiseren wekelijks de leukste culturele activiteiten in onze provincie.

Willemsfonds vzw

Lid zijn van het Willemsfonds heeft alleen maar voordelen! Voor 15 euro krijg je als nieuw lid een doosje cultuur cadeau. De Willemsfondslidkaart die je kortingen geeft in tal van musea, expo’s, theaterhuizen… Vier keer per jaar valt ons ledenblad Rechtuit bij je op de mat. Daarnaast zit er ook nog een boekenlegger en een balpen in je pakket om je culturele ervaringen mee neer te schrijven. Schrijf je in op onze website voor een jaar lang cultureel plezier!

Willemsfonds Diepenbeek

Willemsfonds Houthalen-Helchteren

Willemsfonds Leopoldsburg

Willemsfonds Maasmechelen

Willemsfonds Sint-Truiden

Willemsfonds Tongeren

Willemsfonds Zonhoven

Heb je vragen over onze Verenigingen? Neem dan contact met ons op.

Zoek je een vrijzinnig humanistische organisatie in jouw buurt? Heb je nood aan een persoonlijk gesprek, een plechtigheid op maat of informatie? Wil je vrijwilliger worden of heb je nog een andere vraag? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.