Alle Verenigingen
Verenigingen

Oudstudentenbond VUB (OSB)

De OSB heeft als doel de broederschapsbanden onder alle oud-studenten aan te halen en bij te dragen aan de ontwikkeling en uitbouw van de VUB. Het principe van Vrij Onderzoek, dat ook aan de grondslag van de VUB ligt, is onze leidraad. Om dit te verwezenlijken, biedt de OSB een brede waaier aan socio-culturele activiteiten: uitstappen, lezingen, vormingen, reünies, netwerkevents…

OSB-UPV Limburg

OSB-UPV Hasselt is een samenwerkingsverband van twee organisaties met een gedeeld verleden en te veel raakpunten om de krachten niet te bundelen. De Oudstudentenbond VUB wil de banden tussen oud-studenten en VUB-sympathisanten aanhalen en de onvergelijkbare VUB-sfeer van kritisch denken en vrij onderzoek uitdragen. UPV Wetenschapspopularisering levert daar een prima kader voor, met activiteiten en sprekers, die vanuit het principe van vrij onderzoek een bijdrage leveren tot kritisch denken en het voeren van een onderlinge dialoog over maatschappelijke relevante thema’s.

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Verenigingen? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist