Alle Ontmoetingscentra
Ontmoetingscentra

Vita Humana

Het Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Maasland, beter bekend als Vita Humana, is een plaats waar iedereen welkom is om te ontspannen, kennis te maken, te leren en zichzelf te zijn.

Vita Humana

De Vita Humana is een plaats waar individuen, vrienden en verenigingen samen komen voor diverse activiteiten. Het uitgangspunt is zonder meer elkaar ontmoeten. Mensen uit de regio en daarbuiten die graag met elkaar in contact komen zijn in de Vita op hun plaats. Het vrijzinnig humanistisch gedachtegoed, het fundament van het centrum, maakt dat we open staan voor dialoog en dat we de mens centraal stellen. Vele eigen activiteiten zoeken dan ook hun meerwaarde in deze waarden. Er wordt ook steeds voorzien in een veelzijdige programmatie met als moto ’voor iedereen wat wils’ zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen deelnemen aan activiteiten. Vita Humana is ook dé locatie voor vrijzinnig humanistische plechtigheden, de Feesten Vrijzinnige Jeugd en Lentefeesten. Daarnaast worden de verschillende zalen ook verhuurd voor privéfeesten, lezingen en vormingen. Iedereen die een zaal zoekt voor een eigen project, feest, vergadering of andere samenkomst kan in de Vita Humana terecht.

Lees meer

Heb je vragen over onze Ontmoetingscentra? Neem dan contact met ons op.

Zoek je een vrijzinnig humanistische organisatie in jouw buurt? Heb je nood aan een persoonlijk gesprek, een plechtigheid op maat of informatie? Wil je vrijwilliger worden of heb je nog een andere vraag? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.