alle artikels
Maatschappelijk engagement
Vacatures

IMD Limburg

Vrijzinnig Limburg
06.04.21

De Instellingen Morele Dienstverlening (IMD) zijn onafhankelijke en democratisch verkozen bestuursraden (één IMD per provincie) die de financiële en materiële belangen van de morele dienstverlening behartigen. Zij zijn de erkende tussenpersoon tussen de vrijzinnig humanistische morele dienstverlening en de provincies zelf. Elk jaar stellen zij begrotingen op en zien erop toe dat alle subsidies en inkomsten correct worden vergaard en besteed.

Wij, dat is de vrijzinnig humanistische gemeenschap. In heel Vlaanderen en Brussel staan we mensen bij met een goed gesprek, een interessante lezing of vorming, een mooie plechtigheid en zoveel meer. Deze dienstverlening staat of valt met goed beheer.

De Instelling Morele Dienstverlening Limburg staat in voor het behartigen van de financiële en materiële belangen van de morele dienstverlening. Deze Raad van Bestuur vormt de erkende tussenpersoon tussen de vrijzinnig humanistische morele dienstverlening en de toezichthoudende overheden.

Onder auspiciën van Raymonda Verdyck - voorzitter van deMens.nu, werd op de vergadering van het IMD Limburg (27 maart 2024) Stefan Damen verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij neemt de fakkel over van Guy Kindermans, die vele jaren aan het roer stond van de Instelling voor Morele Dienstverlening in Limburg.

Verkozen door de provinciale algemene vergadering:
Stefan Damen (voorzitter) – Guy Kindermans (ondervoorzitter) – Walter Thys (secretaris) – Hannah Winters - Annick Pletsers

Gecoöpteerde leden door de Centrale Vrijzinnige Raad:
Laurent Blonden – Lutgardis Machiels

A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt, België
E-mailadres: voorzitter.limburg@demens.nu - Telefoonnummer: 011/210654

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze IMD Limburg? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist