alle artikels
Maatschappelijk engagement
Verhalen
Vrijwiligers

Held van het huisvandeMens: Ine

Vrijzinnig Limburg
19.06.23

Met deze verhalen-fotoreeks over helden willen we je graag laten kennismaken met iedereen die je wel eens kan tegenkomen in huisvandeMens Hasselt. Elk van ons koos hiervoor een persoonlijke held uit.

Ricky Gervais, held van Ine

Ricky Gervais, held van Ine

Foto: ©Chretien Paesen

Ine startte bij huisvandeMens Bilzen en Tongeren in 2010 en veroverde haar plekje in Hasselt in 2013. Zij vertelt over werken bij huisvandeMens het volgende:

"Ik vind het een verrijking om met een ongelooflijke diversiteit aan mensen te mogen samenwerken en een voorrecht om mensen bij te staan op belangrijke momenten in hun leven. En dat alles dan ook nog eens in een supertof team van collega’s en vrijwilligers die open-minded in het leven staan. Topjob!"
Haar held is Ricky Gervais:

"Ricky Gervais is een Brits komiek, acteur, schrijver en een atheïst. Hij komt gepassioneerd op voor vrije meningsuiting en schuwt geen taboes in zijn comedy. Zijn serie After Life geeft trouwens een mooie en grappige kijk op rouw. Vandaag de dag wordt alles soms zo ongelooflijk serieus genomen en ik hou van de luchtigheid en de humor die hij brengt, terwijl hij toch tegelijk aandacht vestigt op de dingen die ertoe doen in het leven."
Meer lezen?

Lees alle verhalen over helden

Helden van het huisvandeMens
Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Held van het huisvandeMens: Ine? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist