alle artikels
Maatschappelijk engagement
Verhalen
Vrijwiligers

Held van het huisvandeMens: Hanne

Vrijzinnig Limburg
14.07.23

Met deze verhalen-fotoreeks over helden willen we je graag laten kennismaken met iedereen die je wel eens kan tegenkomen in huisvandeMens Hasselt. Elk van ons koos hiervoor een persoonlijke held uit.

Sinds begin dit jaar mogen we Hanne tot onze collega's rekenen. 4/5 actief in regio Tongeren en Sint-Truiden en voor de andere 1/5 komt ze ons in Hasselt ondersteunen met onze huwelijksplechtigheden. We kunnen het gebruiken Hanne vertelt over haar werk bij het huisvandeMens het volgende:

"Binnen het huisvandeMens is er een aangename collegialiteit, ik kan mijzelf zijn en uiten in mijn werk. Het werk zelf is veelzijdig en ik kan iets betekenen voor anderen, wat mij voldoening geeft in het leven. Ik vertrek elke dag naar het werk met een lach op mijn gezicht en kom met deze lach ook terug thuis."
Haar held is haar mama:
"Mijn mama is er altijd voor mij, tijdens haar goede en slechte dagen. Ik ben dankbaar dat zij mij zo een goede opvoeding heeft gegeven, die ik later graag aan mijn kinderen wil doorgeven. Ondanks haar ziekte blijft ze er elke dag voor gaan. Ze staat in het leven als een zeer sterke vrouw en ik bewonder haar daar enorm voor!"
Meer lezen?

Lees alle verhalen over helden

Helden van het huisvandeMens
Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Held van het huisvandeMens: Hanne? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist