alle artikels
Maatschappelijk engagement
Verhalen
Vrijwiligers

Held van het huisvandeMens: Esther

Vrijzinnig Limburg
19.06.23

Met deze verhalen-fotoreeks over helden willen we je graag laten kennismaken met iedereen die je wel eens kan tegenkomen in huisvandeMens Hasselt. Elk van ons koos hiervoor een persoonlijke held uit.

Katelijne en Ed, de helden van Esther

Katelijne en Ed, de helden van Esther

Foto: ©Chretien Paesen

Esther startte ooit in een ver verleden (2007 al) te werken in huisvandeMens Bilzen en Tongeren en vond uiteindelijk in 2016 haar weg naar huisvandeMens Hasselt, waar zij toen ook woonde. Gek genoeg verhuisde ze na een tijdje naar Tongeren. Misschien rijdt ze graag rond met haar mooie blauwe autootje? Esther vertelt over haar werk het volgende:

"Werken bij het huisvandeMens is nooit saai met zoveel afwisseling, eeuwig bijleren, ruimte voor creativiteit en een zalig team!" (We love you too Esther 😉)
Esther haar helden zijn Katelijne en Ed, de eigenaars van boekhandel Grim:
"Durvers, denkers, dwarsliggers, veranderaars en dromers. Er zijn veel ongeziene helden. Ik koos voor de gepassioneerde eigenaars Katelijne en Ed van boekhandel Grim. De mooiste, warmste, leukste boekenwinkel van het land. Met enkele vragen doorzien ze me als boekenpsychologen en adviseren ze raak. De volgende dag bij de kapper of eender waar word ik door letters aangeraakt, door woorden veranderd en zit mijn hoofd vol liefde voor dat boek. Zij kleuren de wereld."
Meer lezen?

Lees alle verhalen over helden

Helden van het huisvandeMens
Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Held van het huisvandeMens: Esther? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist