alle artikels
Ontmoeting
Vrijwiligers
Vinnie de Vis Knuffel

Haakcafé Vinnie de Vis Knuffel

Vrijzinnig Limburg
08.01.21

Een Vinnie de Vis Knuffel is een persoonlijke, eenvoudige en veilige knuffel voor mensen met dementie. Tijdens onze haakcafés haken we deze knuffels in fijn gezelschap met een tasje koffie erbij.

Een Vinnie de Vis Knuffel is een persoonlijke, eenvoudige en veilige knuffel voor mensen met dementie. Hij breekt een stukje de eenzaamheid en geeft de personen een houvast, hij countert de onrust en kanaliseert hun gevoelens. Tijdens onze haakcafés komen we samen in het huisvandeMens Genk (of op een externe locatie) om deze knuffels te haken in fijn gezelschap en een tasje koffie erbij. Wij voorzien garen, vulling en het patroon. Als je een haaknaald 2.5 hebt, mag je die zeker meenemen. Ervaring met haken is een plus, maar zeker niet nodig!

Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch graag een Vinnie de Vis Knuffel haken? In het huisvandeMens Genk en Bree kan je zakjes met garen, vulling en patroon afhalen.

Kan je niet haken, maar wil je wel graag je steentje bijdragen? Je kan een bedrag naar keuze storten op rekeningnummer BE14 9733 6787 7483 op naam van "Ik wil praten vzw", met de mededeling "Sponsoring Vinnie de Vis Knuffel Genk & Bree".

Werk je in een Limburgs woonzorgcentrum en wil je een Vinnie de Vis Knuffel bestellen voor een bewoner met dementie? Dat kan je hier: https://www.vinniedevisknuffel.be/bestellen

VRAGEN?

HuisvandeMens Genk: 089/518040 of vinniedevisknuffel.genk@gmail.com Volg ons zeker op Facebook voor de komende activiteiten: Vinnie de Vis Knuffel – Genk en Bree

 

KALENDER

  • Donderdag 19 september: 9u30-11u30 (9u15 - verzamelen in de welkomsthal): Officiële opening én haakcafé in Toermalien (Weg naar As / Welzijnscampus 15, Genk)
  • Donderdag 26 september: 10u00-12u00: Haakcafé - in de POP UP-tuin (binnenplein Stadhuis Genk)
  • Donderdag 24 oktober: 14u00-16u00: Haakcafé – huisvandeMens Genk
  • Donderdag 21 november: 14u00-16u00: Haakcafé – huisvandeMens Genk
  • Donderdag 19 december: 14u00-16u00: Haakcafé – huisvandeMens Genk
Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Haakcafé Vinnie de Vis Knuffel? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist