alle artikels

ziekenhuizen en woonzorgcentra

Een opname in een ziekenhuis of verhuis naar een woonzorgcentrum is een grote verandering. Naast de medische en dagelijkse bekommernissen rijzen er ook vragen die je raken in je bestaan. In alle ziekenhuizen en woonzorgcentra kan je daarom een beroep doen op een moreel consulent. Heb je behoefte aan een goed gesprek? Zit je met een probleem? Of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Bij een moreel consulent vind je een luisterend oor. Vrienden en familieleden van de patiënt kunnen eveneens gratis beroep doen op de moreel consulent.

Waar kan ik terecht?

Bijstand van een moreel consulent in een ziekenhuis of woonzorgcentrum kan je vragen binnen de instelling.

Of contacteer een huisvandeMens in jouw buurt.  

Het Jessa ziekenhuis in Hasselt heeft een moreel consulent ter plaatste, die beschikbaar is op maandag en woensdag van 9u30 tot 15u45:  

Bianca Vosters - 011 33 56 74 of bianca.vosters@jessazh.be 

bezoek de website

Heb je vragen of gewoon een luisterend oor nodig?? Neem dan contact met ons op.

Zoek je een vrijzinnig humanistische organisatie in jouw buurt? Heb je nood aan een persoonlijk gesprek, een plechtigheid op maat of informatie? Wil je vrijwilliger worden of heb je nog een andere vraag? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.