alle artikels
Zelfbeschikking
Levensvragen
Verhalen

Een beetje te

Jana Peeters
13.06.24

Lichtpuntjes, mooie dagen en moeilijke momenten… Het hoort allemaal bij een mensenleven. Toch gaan veel verhalen verloren en is er in de rush van de dag niet altijd tijd voor een oprecht gesprek. Gehoord worden en verhalen herbeleven zijn thans bijzonder waardevol in het dagelijkse leven in woonzorgcentra.

Voor Wereldhumanismedag zet huisvandeMens verhalen van bewoners van een woonzorgcentrum in de kijker. Jee Kast, Hasselts woordkunstenaar, ging bij hen op bezoek. Zowel verhalende verzen als gedichten vloeiden uit zijn typemachine. Bij een aantal teksten werden illustraties gemaakt.

Bewonder de unieke gedichtenbundel via deze link: https://issuu.com/huisvandemenshasselt/docs/een_beetje_te_verhalen_uit_een_woonzorgcentrum

 

Leven in een woonzorgcentrum is even wennen, de aanpassing te groot. Zijn onze dierbaren daarvoor een beetje te oud? Voelen ze zich een beetje te jong? Te goed in het vel? Of worden ze ver van alles een beetje te eenzaam?
Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Een beetje te? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist