alle artikels

Beginnen na je studies

Net afgestudeerd? Ga je op jezelf wonen? Ineens is er vanalles wat er op je afkomt. Twee handige filmpjes maken je alvast wegwijs in de wereld van solliciteren en verzekeringen.

Solliciteren

Help, ik studeer af! Het moment waarop je zoektocht start naar de ideale job. Heb je al eens nagedacht over je cv en motivatiebrief? We maken je wegwijs om met een knaller je debuut op de arbeidsmarkt te maken. Liva Kuipers van Ascento verklapt een aantal handige tips en tricks. Dit jaar niet in de vorm van infosessie in het Vrijzinnig Punt, maar met een handig filmpje!

Verzekeringen

Lieve mama, ik ga op mezelf wonen! Maar welke verzekeringen moet je nemen als je op je eigen benen wil staan? Johan Tyskens van KBC Verzekeringen DNM maakt je wegwijs om in alle veiligheid je vleugels uit te slaan. Dit jaar niet in de vorm van infosessie in het Vrijzinnig Punt, maar met een handig filmpje!

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Beginnen na je studies? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist