alle artikels
Jongeren
(Zelf)zorg
Levensvragen
#adulting
#afstuderen

Beginnen na je studies - 18 mei 2022

Vrijzinnig Limburg
17.05.22

Wat doe je met je eerste loon? Ga je een woning kopen of huren? En hoeveel mag dat kosten? Ga ik kunnen sparen met een minimumloon? Kortom: wat mag je verwachten van het échte leven? Samen met onze specialisten gaan we je hier tijdens een livesessie alles over vertellen. We geven je praktische handvaten, maar ook de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen.

Ontdek hieronder het programma!
------------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ—ฃ๏ธ Goeroe van het Geld en VRT-journalist, ๐Œ๐ข๐œ๐ก๐š๐žฬˆ๐ฅ ๐•๐š๐ง ๐ƒ๐ซ๐จ๐จ๐ ๐ž๐ง๐›๐ซ๐จ๐ž๐œ๐ค, komt als eerste aan de beurt. Als Belgiรซs bekendste financieel journalist weet hij alles over sparen en beleggen.


๐Ÿ—ฃ๏ธ Daarna zal ๐‘๐จ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐Š๐ฎ๐ฆ๐ฌ van Samenhuizen vzw haarfijn uitleggen hoe het nu zit met alternatieve woonvormen, huren en kopen.


๐Ÿ—ฃ๏ธ Als afsluiter ontdekken we met loopbaanadviseur en psycholoog ๐๐ข๐ž๐ง๐ค๐ž ๐–๐ข๐ฃ๐ง๐š๐ง๐ญ๐ฌ dit nieuwe hoofdstuk in je leven. Wat betekent het voor jou om op je eigen benen te staan en welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Nienke schreef hierover het boek 'Twintigerstwijfels en dertigersdilemma's'.


Elke sessie duurt een kwartier en wordt gevolgd door een Q&A. We zorgen ook voor een chat zodat je zowel onderling als met de organisatie in gesprek kan gaan.
Afspraak op dinsdag 18/5 om 19u.


=> www.vrijzinniglimburg.be/livestream


Schrijf je alvast in via hasselt@demens.nu.
Op die manier krijg je nog een update en een herinnering aan het evenement. Maar het is niet noodzakelijk. De link zal ook vrij gedeeld en verspreid kunnen worden.

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Beginnen na je studies - 18 mei 2022? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist