alle artikels

Als een wervelwind door het leven…

‘We leven NU.’ Daarom ben ik blij ‘NU’ deel uit te maken van het huisvandeMens in het mooie Hasselt.

Hallo allemaal, ik ben Claudia, een nieuwsgierige mens met 2 grote passies; andere mensen en de wereld. Graag omring ik me dan ook met vrienden, familie, kennissen en onbekenden. Ik kan genieten van heerlijke momenten waarbij we bewonderend het leven bespreken en van een pittige discussie loop ik ook niet weg. Daarnaast kan een moment van isolatie voor mij wonderen doen… Soms betekent dit een confronterende blik in de spiegel, soms gewoon lekker eten koken en relaxen.

Wat de wereld betreft, deze ontdek ik graag zowel van dichtbij als veraf, on- en offline.  Reizen gebeurt bij mij dan ook onverwachts, spontaan, zowel alleen als samen. Kan je al raden dat ik (soms) impulsief en avontuurlijk ben?

Dan zal het je verrassen dat ik eveneens hou van orde en structuur. Gelukkig maar! Als lerares NCZ kijken mijn leerlingen mij vaak vragend aan bij de zoveelste denk/werkopdracht. Op het einde van de les hebben we, meestal, pittig gewerkt aan onze meningen en inzichten en viel het allemaal wel mee.  Dan stap ik als gelukkige mens op de trein richting thuis en kan wat muziek me helemaal weg doen dromen.

Anderen uitdagen, doe ik graag. Mezelf uitdagen, soms nog liever! Als vrijwilliger bij huisvandeMens ben ik er zeker van hierin niet tekort te schieten. Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten en samen te werken aan onze mooie wereld… en zijn verbindingen.

Tot snel!

Ciao,

Claudia

Activiteitenboekje

Ontvang GRATIS het maandelijks activiteitenboekje in je brievenbus of via e-mail.

Vraag jouw exemplaar aan
Activiteitenboekje

Heb je vragen over onze Als een wervelwind door het leven…? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 Velden met een * zijn verplicht.

Captcha is vereist

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bij Vrijzinnig Limburg is er heel wat te beleven. Mis geen enkele boeiende lezing, toffe workshop, zinvolle gespreksgroep of inspirerende tentoonstelling.

Captcha is vereist