Workshop ‘Vegetarisch koken’

In veel bio winkels, en ook steeds meer in supermarkten, is het aanbod kant-en-klare burgers, broodbeleg en balletjes enorm aan het groeien. Handig, als je niet veel tijd hebt! Maar in deze culinaire workshop bieden we je leuke en lekkere ideetjes voor als je deze lekkernijen zelf wil klaarmaken! Vers, eenvoudig, milieubewust én vaak ook een pak goedkoper dan wat je in de winkel koopt. Vers is altijd het lekkerst. Het vraagt niet eens zoveel werk. De vleesconsumptie van de mens verzwaard als dusdanig het milieu dat we op zoek moeten gaan naar alternatieven om het ecologisch evenwicht te herstellen. Vleesvervangers, insecten, zaden en granen bieden een uitstekend alternatief voor de overmatige vleesconsumptie en zijn productie. Met deze workshop willen we de alternatieven aanreiken om op een zuinigere en milieubewustere manier om te gaan met grondstoffen en levensmiddelen.


Inschrijvingsformulier