What’s next

Afstuderen in het laatste jaar secundair onderwijs is niet niks. Er staat de jongeren heel wat te wachten: de toekomst. Daar horen vragen bij. Hoe de ‘juiste’ keuzes te maken? Kiezen voor wat fijn is? Kiezen op basis van talenten of waarden? Of toch maar gaan voor jobzekerheid of de meeste centen? Wat gaat er allemaal gebeuren? What’s next?! 

Maar afstuderen is ook fijn en spannend. Het is een feest. Een feest van afscheid nemen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. En hopelijk ook het leggen van boeiende gemeenschapsbanden en vriendschappen. Hier kan allemaal bij stil gestaan worden vanuit het vrijzinnig humanisme. De vrijzinnig humanistische gemeenschap wil dat dan ook doen. Hoe? Door een heus afstudeerevent te organiseren. Samen met leerkrachten en studenten NCZ staan we stil bij deze gebeurtenis. Met aandacht voor alle aspecten van het afstuderen: plezier, vragen stellen, antwoorden zoeken, banden smeden …

Neem je leerlingen onder de arm en doe mee, schijf in!
Dit evenement vervangt de Prijs Vrijzinnig Humanisme die tot nog toe werden uitgereikt tijdens de officiële proclamaties.

Wat mag je verwachten? Comedy van Erhan Demirci, Filofun, Jee Kast en meer…

Info en inschrijven: hier