Infomoment levenseinde Lommel

Een waardig levenseinde, het houdt vele mensen bezig. Al lijkt het soms zo moeilijk bespreekbaar.  Tijdens je leven kan je een aantal zaken regelen, maar misschien zit je daarover met heel wat vragen. In het huisvandeMens Lommel kan je terecht voor alle informatie over de huidige wetgeving rond het levenseinde. Consulenten belichten de wilsverklaring euthanasie, de negatieve wilsverklaring…

Tijdens deze informatiemomenten met een beperkt aantal deelnemers krijg je in ongeveer anderhalf uur de nodige informatie en is er alle ruimte voor je vragen.

 

Wanneer: di 24 oktober – een sessie om 14u en een sessie om 18u30

organisatie HuisvandeMens Lommel ism HVV Noord-Limburg

 

*Deze infomomenten kaderen in De Alzheimer Code. Dit is een project dat dementie bespreekbaarder wil maken. Initiatiefnemers zijn het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, de Alzheimer Liga Vlaanderen en Hellebosch vzw. Zij gaan een samenwerking aan met meer dan 100 organisaties en instellingen uit de wereld van kunst en cultuur, onderwijs, zorg en welzijn. De Alzheimer Code 2017 doet meer dan 60 steden en gemeentes aan, waaronder ook Lommel. (Alzheimercode.be/programma). In dat kader spelen we op 20 oktober om 14u en 19u ‘Still Alice‘; een film over jongdementie. Hieraan koppelen we ook een nabespreking.


Inschrijvingsformulier