Diner Parlant

Een wandelbuffet met 5 gangen en 4 presentaties.

Thema: Over voeding en mythes daarover

 

Programma:

Welkom Hapje van gerookte kip, vleugelerwt en dragonmayo in rijstpapier

Geerdt Magiels – Tussen bord en brein: We eten niet alleen met vork en mes, maar vooral met de hersenen- van de vijfde smaak tot flaveur.

Maistortilla met pulled pork, avocado en koriander

Patrik Vankrunkelsven – Koriander, je houdt ervan of je haat het

Soep van knolselderij met Vlaamse ham

Geerdt Magiels – Met Darwin aan tafel: We zijn wat we eten – tussen brein, biochemie en betekenis

Stampot van schorseneren en geitenkaas

Peter Scholliers – De spijtige ontdekking van de kilocalorie

Pastei met hertenwangetje, puree van pompoen en gaufrette van rode biet

Marleen Finoulst – Van chocolade word je slimmer en andere voedingsmythes

Creatie van Belgische chocolade

 

INSCHRIJVING enkel door storting van € 35,00 pp. (niet-leden van SKEPP, UPV of HVV € 45,00) op 001–2168478–22 (SKEPP VZW) met vermelding van naam/namen en lidmaatschap.  Zeker voor 11/02/2018. Aantal plaatsen is beperkt tot de eerste 60 inschrijvingen! Info op penningmeester@skepp.be

 

 

Info: info@skepp.be, UPVTienen@gmail.com, annemarie.marechal@telenet.be

Organisatie: SKEPP i.s.m. Hasseltse Vrijzinnige Humanisten en UPV kern Tienen


Inschrijvingsformulier