De Grot van Hujo

Hujo’s filoweekend, De Grot van Hujo keert terug! Deze keer gaan we aan de slag met het thema “2117”. Wat kunnen we nu al ondernemen om binnen 100 jaar de meest ideale maatschappij te hebben? Het wordt in de eerste plaats een gezellig weekend met inbreng van zot interessante sprekers. Onder ons motto “denk zelf” gaan we dan ook effectief aan de slag met onze nieuwe inzichten. Het weekend is bedoeld voor 18+ en kost slecht €25(volpension, natuurlijk zonder kosten voor de bar). Één advies: niet twijfelen, gewoon afkomen

 

Met volgende kleppers: 

Heleen Debruyne
Heleen is een creatieve duizendpoot, ze schrijft colums voor Humo, werkt bij Radio Klara, schuift soms aan in ‘Van Gils & gasten’ of ‘De Afspraak’ en heeft haar eigen podcast, ‘Vuile lakens’, waarin ze naar eigen zeggen vleselijkheden onderzoekt, maar eigenlijk komt het neer op de morsige kant van seks verkenMet haar debuut in 2016 ‘De plantrekkers’ zette ze menig Vlaming in zijn hemd, waardoor wij op ons filoweekend graag met haar in gesprek gaan rond de thema’s gelijkheid en seksualiteit.

Joost Vandecasteele

Force of Nature, Joost Vandecasteele komt naar de grot van Hujo! Zijn verschillende radio- en televisieoptredens gaan zelden onopgemerkt voorbij. Hij zal voor ons stukken brengen uit zijn hilarische luidop voor te lezen boek “Bella”. Zijn boek Bella wordt omschreven als een krankzinnige lachspiegel die je de vraag stelt waarom je eigenlijk lacht, een groteske glazen bol die een toekomst voorspelt die vlak om de hoek ligt. Kortom, een fantastische mix tussen sciencefiction en stand-up comedy.

Kim Duchateau

Kim is de vaste cartoonist bij deredactie.be en Apache. Hij mag binnenkort de nieuwe Nero tekenen en heeft gewerkt aan verschillende reeksen zoals Esther Verkest. Je krijgt een uiteenzetting van zijn werkproces en een inkijk in zijn inspiratie. Kim zal een selectie van tien van zijn tofste cartoons maken, waar we dan samen filosofisch mee aan de slag gaan!

 

Wanneer: 25/26 november

Waar:     De Wingerd – Oude Heerweg 109, 9160 Lokeren

Organisator: Hujo

Prijs: € 25 (volpension, natuurlijk zonder kosten voor de bar)

LEEFTIJD: 18+

Inschrijven: hujo.be