Dag Van het humanisme Zuid-Limburg

ONTMOETINGSMOMENT (17u – 19u)

Heb jij je al eens afgevraagd wie er allemaal in het huisvandeMens werkt? Of wie er voor de samenstelling van de Glauks zorgt? Weet je wat het VOC allemaal te bieden heeft? Vraag je je af wat jouw bijdrage kan zijn in de vrijzinnige gemeenschap? Weet jij wie iedere vereniging doet draaien en al die activiteiten van a tot z op poten zet?

Kom het ontdekken tijdens ons ontmoetingsmoment dat deMens.nu (regio Tongeren, Bilzen, Sint-Truiden en Hasselt) organiseert op 22 juni in het Vrijzinnig Centrum.

We verwelkomen de vrijwilligers, leden, bestuursleden en geïnteresseerden van de vrijzinnige huizen en verenigingen voor een hapje en een drankje. Wij zorgen samen met jullie voor een avond vol interactie, kennismakingen en gezelligheid. Samen klinken we op onze verenigingen en het vrijzinnig humanisme.

Samen vormen we een sterke gemeenschap. Kom laten zien dat ook jij daar deel van uitmaakt!

 

LEVENDE JUKEBOX (vanaf 19u)

Vanaf 19u verwelkomen we je op een swingende avond. Je kan je favoriete nummers uitkiezen die live gebracht worden. U vraagt, The Zodiacs spelen!

The Zodiacs zijn een guitig drietal én stuk voor stuk ervaren en doorwinterde muzikanten die menig grote en kleine podia (on)veilig gemaakt hebben. Hun set bestaat uit stuk voor stuk klassiekers en meezingers waar emotie troef is en kwaliteit hoog in het vaandel gehouden wordt, met andere woorden “een echte aanrader”.

En als dat nog niet genoeg is: het is voor een goed doel én er zullen frietjes zijn!

Inkom: € 5 (tvv 12-12)