Aperitiefontmoeting: The future is now

Lezing door Jon Holvoet

Robots, Virtual Reality, Vertical Farming, Mega Cities, dominantie uit het verre Oosten?

Volg deze jonge Nostradamus en zijn rare hersenkronkels tijdens deze bizarre trip naar zowel het verleden als de toekomst. Wat staat er ons allemaal te wachten qua (r)evoluties? Welk effect gaat dit op ons hebben, zowel naar de mens als naar de maatschappij toe? Komt George Orwells 1984 stilaan dichter bij, of staan we zelfs aan de voorbode van onze eigen ondergang? Of gaan wij misschien voor eens en altijd een aantal eeuwenoude problemen van de mensheid kunnen oplossen?

Deze ontdekkingsreis is een eerste en broodnodige stap naar bewustwording toe. De evoluties in techniek, data, rekenkracht, en toenemende digitale ‘disruptions’ bereiken een kritisch kantelpunt. Nu moet enkel de mensheid nog mee.

 

Over Jon Holvoet:
Piekeraar, perfectionist, technologie-liefhebber en amateur-futurist.
Professioneel actief in de financiële sector. Momenteel als IT Operations Manager bij Credendo, een Export Credit Agency. Daarvoor als CIO van BNP Paribas Personal Finance Belgium.
Privé: vader van 2 dochters, gekke ultra-loper en fervente hobby-kok.

 

Na de ontmoeting wordt vrijblijvend een 3 gangen menu met een Hasselts accent aangeboden aan € 15. Hiervoor dient vooraf gereserveerd te worden.


Inschrijvingsformulier