20 jaar Vrijzinnig OntmoetingsCentrum Hasselt

In juni 1998 opende het Vrijzinnig OntmoetingsCentrum Hasselt de deuren. 20 jaar later moet dit zeker gevierd worden.

We nodigen u van harte uit mee te vieren. Dit doen we zo:

 

Programma 15 september 2018:

 

16u – ontvangst stadhuis

Van 16 tot 17u worden we verwelkomd op het ‘oud stadhuis’, Groenplein Hasselt.   Na een officieel gedeelte toasten we met de obligate jenever. Wees van harte welkom om met ons mee te vieren. Laat wel even weten of je aanwezig zal zijn.

 

18u – Walking dinner /  inhuldiging nieuwe look / feest

Om 18u gaat het feest verder in het Vrijzinnig OntmoetingsCentrum. Hier hebben we naast enkele verrassingen een gewoon gezellig feest in petto. Eten, drinken, muziek en veel inspirerende babbels. We vragen € 5 inschrijvingsgeld, in ruil krijg jij een gezellige avond met uitgebreid buffet en een eerste blik op de weg die we verder inslaan.

 

Schenking ginkgoboom

Ter ere van ons twintigjarig bestaan schenken we een Ginkgoboom aan de Stad Hasselt. Deze boom, en symbool voor onze gemeenschap, zal een plek krijgen in onze stad. Hopelijk mogen zowel boom als gemeenschap uitbundig  groeien en floreren.

 

Inschrijven kan hier of via 011/ 35 27 80 of voc2@telenet.be. Voor het feest en walking dinner vragen we € 5 inschrijvingsgeld. Dit kan gestort worden rekeningnummer BE38 4500 5879 3372 met vermelding van je naam en het aantal personen.

 

Wanneer: zaterdag 15 september

Waar: Oud Stadhuis Hasselt / Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Hasselt – A. Rodenbachstraat 18